|
|
|
Merhaba Ziyaretçi
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler;Grup Hepsi,Hepsi 1,Grup Hepsi Fan Club,Cemre Kemer,Eren Bakici,Gulcin Ergul,Yasemin Yuruk,Hepsi 1,Fan Site,HepsiFAN.BİZ,hepsi bir,Grup Hepsi, Grup Hepsi Resimleri,Hepsi Resimleri,Hepsi,Gurubu,hepsi grubu resimleri,
Konu: Neden Yasemin?
Her
Hakkı
Saklıdır®
| l | l l l l l |
l l l | | l l | l
HepsiFAN.BİZCopyright
© 2008
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2008, 20:02:14 » |
|
yasemin sen benim herseyimsin ben hayatımda kimseyi senin kadar sevmedim inan bana seni yakından görmeyi okadar isterim ki bunları gercekten içimden geldiği için söylüyorum seni çok seviyorum.istanbula gelir gelmez ilk işim senin le tanısmak eger sende istersen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2008, 09:32:00 » |
|
iLqinçç
|
|
|
|
|
|
BENİ UNUTMAYIN...! [/size]
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2008, 16:24:09 » |
|
bnm canım o çoq seviorumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2008, 11:22:15 » |
|
Benim tek aşqomm wazgeçilmezlerimden hatta dünyada en çok wazgeçilmezlerimden biri onu çok seviyorum......Çok güzel iyi ve şeker......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2008, 23:18:35 » |
|
aşkım seniçok seviyom yosyhim
|
|
|
|
|
|
imzan site içeriyor dikkat et..!! >>my anqel>>
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Eylül 2008, 18:32:40 » |
|
aşkım yoshyyy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Eylül 2008, 22:09:18 » |
|
yasemin abla seni çok seviyorum msnm bu merve-142_43@hotmail.com lütfen kendi msnen ekle seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 15 Eylül 2008, 15:16:10 » |
|
yasemin choq şeker ,tatlı,sesi çok hoşuma gidiyo benm de en sevdiğim renk mor ,ben 20 eylül de doğdum o 21 eylül de ,diğer qızları da seviorum ama yasemin in yeri ayrı,insanı kendine çeqiyo sanqi:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 28 Eylül 2008, 13:31:30 » |
|
Cuuunkuu O COk SHekkerr CUnkuu O Cokk gUzell Cunku o COk Tatlii Cunku O HerseydeN OCk OnemLiii Onnu COKKKK SEVIYOORUMMMM:P 2 MiiZ ayni BurCc ayniii DOgum Tarihi 21 EYluul!!!!!!!!(L" YàSemin SEn benim CanimSin KaniiMsiiiiN Buu càn OluyO Sanaa  ))) Xd^^
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2008, 13:32:45 Gönderen: Yasemiin-ScS »
|
|
yànLiiZliigiim yàSàmàk ZOrùnDà olduuguM bèRàBèrliiyiimSiin YànliizLiigim CaniiMsiin KaniiMsiin Sen beniim VàZgècillMèziimSiin <3 SiiiTENiiN EN BuuyuuK YOshiciSiyiiM =)
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Ekim 2008, 18:30:44 » |
|
Çünkü o benim nefesim ve ben nefesim olmadan yaşayamam (: ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yükleniyor...