|
 |
« : 10 Nisan 2008, 09:16:30 » |
|
ADI GÜZEL
KENDİ GÜZEL
MUHAMMED
Canım kurban olsun senin yoluna, Adı güzel, kendi güzel Muhammed, Şefâat eyle bu kemter kuluna, Adı güzel, kendi güzel Muhammed
Mü'min olanların çoktur cefâsı, Ahirette olur zevk-u sefâsı, On sekiz bin âlemin Mustafâ'sı, Adı güzel, kendi güzel Muhammed
Yedi kat gökleri seyrân eyleyen, Kûrsûn üstünde cevlân eyleyen. Mi'râcda ümmetin Hak’dan dileyen, Adı güzel, kendi güzel Muhammed
Ol çâriyâr anın gökler yâridir, Anı seven günahlardan beridir, On sekiz bin âlemin serveridir, Adı güzel, kendi güzel Muhammed
Aşık Yunus neyler iki cihânı sensiz, Sen Hak Peygambersin şeksiz, gümânsız Sana uymayanlar gider imânsız, Adı güzel, kendi güzel Muhammed.
Ah! Efendim
Muammer Bilgiç
Özleminle kavruldum ah Efendim! Gül kokunu unuttum ah Efendim! Hayalinle avundum ah Efendim! Sünnetine tutunsam ah Efendim!
Sinemde bir sızı ah Efendim! Vicdanım tasalı ah Efendim! Letaif yaralı ah Efendim! Mücrimim tasmalı ah Efendim!
Alemlere rahmetsin ah Efendim! Bizlere rehbersin ah Efendim! Ellerde cevhersin ah Efendim! Ümitler şefaatin ah Efendim!
Kul Muammer gurbette etraf bataklık, Aklına güvendi akıl tek paralık, Kalp yaralı, irade fersiz, işi safsatalık, Nur sinene başım koymaya gelsem.
Canlar canı
Şair: Hasan Dursun
Sevdalılar dolu bu yol Aşk muhabbet kolu bu yol Girdim nakşi dergahına Nur Muhammed yolu bu yol
Canlar Canı nurdan Ahmed Sensin alemlere rahmet Habibimsin ya Muhammed Medet eyle bize medet
Hepsi birer gül misali Arı ile bal misali Coşkun akan sel misali Nakşibendi dervişleri
Canlar Canı nurdan Ahmed Sensin alemlere rahmet Habibimsin ya Muhammed Medet eyle bize medet
Zamanı bir fırsat bilir Ömrünü hak yola verir Boş şeylerden yüz çevirir Nakşibendi dervişleri
Seherlerde zikrederler Hakka doğru yol giderler Masivayı terkederler Nakşibendi dervişleri
Bu dünyanın çilesine Aldanmaz hiç hilesine Uçar gider Mevlasına Nakşibendi dervişleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba Ziyaretçi
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler;Grup Hepsi,Hepsi 1,Grup Hepsi Fan Club,Cemre Kemer,Eren Bakici,Gulcin Ergul,Yasemin Yuruk,Hepsi 1,Fan Site,HepsiFAN.BİZ,hepsi bir,Grup Hepsi, Grup Hepsi Resimleri,Hepsi Resimleri,Hepsi,Gurubu,hepsi grubu resimleri,
Konu: ve şiirler..
Her
Hakkı
Saklıdır®
| l | l l l l l |
l l l | | l l | l
HepsiFAN.BİZCopyright
© 2008
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Nisan 2008, 10:09:21 » |
|
arkedeşler artık sizde bişeler yollayınn!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2008, 20:28:03 » |
|
tuti haklısın bişeler yazlım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2008, 20:28:13 » |
|
Kutlu Doğum Haftası
Nur oldu; nurdan oldu; Kutlu doğum haftası… Ol fahri cihan oldu,… Müminlere sefası, Kutlu, Doğum haftası…
Kalplere dolan nurun, Etrafında oturun, Allaha zikre durun, Gayri yoktur dahası, Kutlu, doğum haftası…
Âlemlerin sahibi, Ol Muhammet Habipi, Yeniden doğmuş gibi, İnsanlığın en hası, Kutlu, doğum haftası…
İnananlar saf tutun, O nur olsun tek sütün, Vahdet ile bir bütün Muhammed Mustafa sı Kutlu, doğum haftası…
Yeri, göğü yaratan, Doğ ,diyince doğar tan Âlemlere renk katan, Şahlara kul yaftası, Kutlu, doğum haftası…
Müminlere şen ola, Gülleri Gülşen ola, Gönüllere pusula, Yüreklerin taftası, Kutlu, doğum haftası…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Nisan 2008, 20:28:45 » |
|
Sevgili Peygamberim
Peygamberimin doğduğu gün Dünyada bir sevinç doldu Acıyla yanan kalpler Birden ferahla doldu
Çocukları severdi Kucağına alırdı Sevgiyle yanardı Sevgili Peygamberim
Küçük yaşta kaybetti Anne ve babasını Çocukken öğrendi Hayata tutunmasını
ALLAH ALLAH dedi Allah yolunda gitti Kötülüğe sapmadan Doğru bir yoldan gitti
İşte böyle günler geçti Hep doğru bir yoldan gitti İnsanlara ALLAH' ı tanıttı Sevgili Peygamberim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2008, 20:29:32 » |
|
arkadaşler hadiiiii bişeler göndrin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Nisan 2008, 20:39:05 » |
|
Muhammed'i Çok Özledim
Muhammed’i çok özledim Ciğerlerim pare, pare Şol canımdan çok istedim Yollar, götür beni yâre
Günüm gecem selâvattır Ne huzurdur, ne rahattır İstediğim şefâattır. Yâr Muhammed, cana çare.
Irmak olsam, yâre aksam Ravzasına, nasıl baksam Şol gönlümü, bile yaksam Kapanmıyor, canda yare.
Ümmetinim, şerefim çok Gelmelere dermanım yok Bir hasret ki, saplandı ok Sırat üzre, düştüm nare.
Derdim elbet, Kabe ve Hac Muhammed’e aşkım ilaç Hasretinden düştüm bîlaç Çöllerdeyim, hem avare.
Hak aşkına ömür versem Muhammed’i bir kez görsem Eşiğinde bile ölsem, Yalvar, yakar, ben bîçare.
Aşk var ise, Sen sebebi Habibullah, en son nebi Selindeyim, coştu debi Şefâat kıl, sitemkâre. Bayram Leventoğlu
|
|
|
|
|
|
 HepÇaLıŞıyoRum ::_-))) -
●-> MutLuuuu + HuzurLuuuu
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 22 Nisan 2008, 22:02:07 » |
|
senin hasretindir YA RASUL...
SENİN HASRETİN YAKIP KÜL EDEN SENDEN ÇOK UZAKTA BU BEDEN
SENİ GÖRMEKTİR HAYALİM GÖRÜYORSUN ELBET BENIM HALIM
İLLAKİ ÇOK KUSURLARIM VAR SEN RAHMET EYLE EY GÜZEŞ =YAR=
NAPAYIM BU DÜNYAYI SENSİZ DÜNYAM TUZSUZ,ŞEKERSİZ ÇOK SESSİZ
ÖZLÜYORUM SENİ,DİNMEYEN ÖZLEM BU ÖLÜRÜM İNSALLAH SANA LAYIK (YA HU)
SENİ ÇOK SEVİYORUM YA RASUL....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|