|
|
|
Merhaba Ziyaretçi
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler;Grup Hepsi,Hepsi 1,Grup Hepsi Fan Club,Cemre Kemer,Eren Bakici,Gulcin Ergul,Yasemin Yuruk,Hepsi 1,Fan Site,HepsiFAN.BİZ,hepsi bir,Grup Hepsi, Grup Hepsi Resimleri,Hepsi Resimleri,Hepsi,Gurubu,hepsi grubu resimleri,
Konu: Merhaba ben Yasemin Yürük
Her
Hakkı
Saklıdır®
| l | l l l l l |
l l l | | l l | l
HepsiFAN.BİZCopyright
© 2008
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2008, 20:19:24 » |
|
Muhahahahhahahaaaaaa xD xD xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2008, 20:24:55 » |
|
saLak sanıoLar bisi yha töbe töbe xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Eylül 2008, 20:39:52 » |
|
Arkadaşlar çok ayıp yaptığınız kimsenin sizinle dalga geçtiği yok..!! Ben bu siteyi beyendiğim için ve seviyeli düzgün konuştuğunuz için üye oldum ama yanılmışım malesef hepinizden özür dilerim
|
|
|
|
|
|
Mrb bn Yasemin yürük
Arkadaşlar çok ayıp yaptığınız kimsenin sizinle dalga geçtiği yok..!! Ben bu siteyi beyendiğim için ve seviyeli düzgün konuştuğunuz için üye oldum ama yanılmışım malesef hepinizden özür dilerim
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2008, 22:09:45 » |
|
1:Yasemin oLsan böLe konusmazdın 2:qRup hepsi siteLere üye oLuoLar ama kimLikLerini açıkLamıoLar Buda 3:Yaseminin işi qücü yokmuda SitedekiLeri ben Yaseminim die ikNa etmeye çaLıssın ? xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2008, 22:32:30 » |
|
Kmse kimseyi ikna etmiyor bende tanınmak istmezdim ama ben kendmi sizin için tanıttım
|
|
|
|
|
|
Mrb bn Yasemin yürük
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2008, 22:33:49 » |
|
hee eeT bende madonna'nın kız kardesiyim ama kimse rahat bırakmaz diye söyLemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 05 Eylül 2008, 22:47:19 » |
|
o diiL çnki bide artisLik yabıo ne insanLar var dünyada aLLa aLLa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 05 Eylül 2008, 23:54:35 » |
|
tm uzatmayaLm deqL .
Kilit !
bidaha bLe sacma span syLer ichn konu açLmasn Ltfn..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yükleniyor...