|
 |
« : 06 Eylül 2008, 23:01:06 » |
|
Seni görmek istemiyorum! Mecalim kalmadı yalan dinlemekten, İhanetlerini görmekten... Seni görmek istemiyorum! Yanıma yaklaşma,uzaklaş benden! Sensiz daha mutluyum... Seni görmek istemiyorum! Hafızamdan silip attım hatıralarımızı, Yaktım o yalan dolu mektuplarını, Yırttım attım tüm resimlerini. Seni görmek istemiyorum! Seni haketmiyorum, Üzülmeme değmiyorsun! Mutluluğa ihtiyacım var,mutlu olmam lazım..! Kendimi görmek istemiyorum! Tüm aynalarım kırıldı... Bedenim bıraktı kendini uçurumun eşiğinden. Nefretim sürüklendi beraberinde... En azından gözlerim kapalı ve ruhum mutlu.. Seni görmek istemiyorum !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba Ziyaretçi
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler;Grup Hepsi,Hepsi 1,Grup Hepsi Fan Club,Cemre Kemer,Eren Bakici,Gulcin Ergul,Yasemin Yuruk,Hepsi 1,Fan Site,HepsiFAN.BİZ,hepsi bir,Grup Hepsi, Grup Hepsi Resimleri,Hepsi Resimleri,Hepsi,Gurubu,hepsi grubu resimleri,
Konu: seni qörmek isTemiorum !
Her
Hakkı
Saklıdır®
| l | l l l l l |
l l l | | l l | l
HepsiFAN.BİZCopyright
© 2008
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2008, 23:12:38 » |
|
gseLL saoL 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2008, 09:56:59 » |
|
öd qöref..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2008, 10:07:58 » |
|
saoL Knkamm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2008, 10:10:45 » |
|
qöefm kankam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2008, 12:15:53 » |
|
teşekkürler cnm güzelmiş
|
|
|
|
|
|
ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam..Arkama ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén..
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Eylül 2008, 19:23:22 » |
|
qöref
|
|
|
|