|
|
|
Merhaba Ziyaretçi
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler;Grup Hepsi,Hepsi 1,Grup Hepsi Fan Club,Cemre Kemer,Eren Bakici,Gulcin Ergul,Yasemin Yuruk,Hepsi 1,Fan Site,HepsiFAN.BİZ,hepsi bir,Grup Hepsi, Grup Hepsi Resimleri,Hepsi Resimleri,Hepsi,Gurubu,hepsi grubu resimleri,
Konu: Hepsifan.Biz Haftalık Dergi.
Her
Hakkı
Saklıdır®
| l | l l l l l |
l l l | | l l | l
HepsiFAN.BİZCopyright
© 2008
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2008, 08:30:38 » |
|
Dergi Görevlisi için ; Ad:Ezqi Yaş:10 Nerden:KocaeLi Hepsifan.biz'de kaç saat onlinesin ? 20daKKa Neden görevli olmak istiyorsun ? ßen istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2008, 15:56:03 » |
|
Dergi Görevlisi için ; Ad:burcu Yaş:16 Nerden:uzay..!! (tokat) Hepsifan.biz'de kaç saat onlinesin ?2 qün 19 saat 17 dk Neden görevli olmak istiyorsun ?ii bişiler yapabiliceğimi düşünüorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Haziran 2008, 15:57:37 » |
|
Dergi Görevlisi için ; Ad:Zeynep Yaş:14 Nerden:KocaeLi Hepsifan.biz'de kaç saat onlinesin ?3qün 20saat 2dkk Neden görevli olmak istiyorsun ? Herşeyden önce ßen bu işi başaRabiLcemi düşünüyoRum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2008, 08:35:33 Gönderen: GüLosH_41 »
|
|
BENİ UNUTMAYIN...! [/size]
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2008, 22:29:06 » |
|
slm arkadaşlar ben cemre
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2008, 22:14:54 » |
|
Dergi Görevlisi için ; Ad:hiLaL Yaş:12 Nerden:istanbuL Hepsifan.biz'de kaç saat onlinesin ?23 saat ve 16 dakika Neden görevli olmak istiyorsun ?heR işin üsTesinden geLdiim gibi bunuDa yapabilirim.
|
|
|
|
|
|
üStümє gєLmє кahpє hayat .. zatєи sahip oLduğum hєЯşєyi aLdıи !! daha иєyi aLacaкsıи ?.. [/b]
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2008, 22:29:53 » |
|
Dergi Görevlisi için ; Ad:qülşah Yaş:13 Nerden:Bolu Hepsifan.biz'de kaç saat onlinesin ?16 saat 40 dk. Neden görevli olmak istiyorsun ?Yeteneğim oldunu düşünüormm!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2008, 18:24:11 » |
|
Ad:Ayca Yaş:13 Nerden:İzmir Hepsifan.biz'de kaç saat onlinesin ?=2 saat ve 34 dakika.[asLında uzun süre sitede hata wardı sanırım.O yüzden girmek için uğra$ıyodum giremiyodum.İlerde 1 ay yaParm.genellikle sitelerde 2 ay feLandır.] Neden görevli olmak istiyorsun ?:Çünkü Ben okuL derqiLerinde yönetimdeydim.Genellikle ben hazıRlardım.o yüzden dergi görewLisi olmak istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Temmuz 2008, 11:08:22 » |
|
ADI:FATMA SOYADI:KARAKOYUN NEREDEN:İZMİR:TORBALI HEPSİFAN.BİZ"DE KAÇ SAAT ONLİNESİN:2 VEYA 3 SAAT OLABİLİM NEDEN GÖREVLİ OLMAK İSTİYORSUN: HEPSİYİ ÇOK SEVİYORUM BİLGİSAYARI HER ZAMAN AÇTIĞIMDA HEPSİ GRUBUNU TIKLARIM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 08 Temmuz 2008, 11:19:47 » |
|
Arkadaslar Simdi Bana Tek Tek Ö.M İle Makale Resim Video Haber Leri Yollayın. ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2008, 23:42:00 » |
|
Ad: Denizay Yaş: 12 Nerden ? : İzmir İnternette kaç saat online oluyorsun : 5-6 saat falan ama bazen daha fazla oluyor sorun değil istediğim kadar girerim Hepsifan.biz'de kaç saat onlinesin : Burada daha yeni üyeyim ama 5-6 saat online olurum Neden Editör olmak istiyorsun (abuk subuk şeyler yazmayın ! (canım istedi, öyle işte, sanane vs) : Burada daha yeni üyeyim ama 2 sitede dergi editörlüğü yaptım bu nedenle buradada yapabileceğimi düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
GülçinGülçinGülçinGülçin Gülçin Gülçin Gülçin GülçinGülçin GülçinGülçinGülçinGülçin Register or Login
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Temmuz 2008, 16:42:17 » |
|
Ad:görkem Yaş:11 Nerden ? :ismir İnternette kaç saat online oluyorsun :5 Hepsifan.biz'de kaç saat onlinesin :2 Neden Editör olmak istiyorsun (abuk subuk şeyler yazmayın ! (canım istedi, öyle işte, sanane vs) :Merak ettim mümkünse utandıran anlar istiyoırum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 12 Temmuz 2008, 10:43:11 » |
|
hadi içerileri yollayın artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 12 Temmuz 2008, 13:41:21 » |
|
aD:TUĞÇE soyad:GÖKMEN nerden:MARMARİS/MUĞLA İNTERNETTE KAÇ SAAT ONLİNE OLUYORSUN:bir sınırlamam yok hepsifan.biz de kaç saat onlinesin:3 dakikaa neden editör olmak istiyorsun:okul gazetesi editörüyüm ayrıca voleybol kursunda bir dergi çıkardık ve onunda editörüyüm yani tecrübeliyim ve tam bana uygun diye düşünüyorumm
|
|
|
|
|
|
(H)(E)(P)(S)(İ)VE(A)(R)(D)(A)(M)
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 12 Temmuz 2008, 13:42:49 » |
|
yalnız şimdiden bi önerim olacak biz bir kere çıkarmayacağız elbetteki budergiyi hep çıkaracağız o yüzden sadece ilk dergimizde hepsi biyografisi olsun sonra bence diğer sanatçıların biyografisini koyalım
|
|
|
|
|
|
(H)(E)(P)(S)(İ)VE(A)(R)(D)(A)(M)
|
|
|
|
Yükleniyor...