HepsiFan.Biz - Grup Hepsi - Hepsi 1
04 Aralık 2008, 03:50:21 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Sitemizin yöneticisi değişmiştir bütün yetkiler silinmiştir..yeniden eklenecektir.Bi kaç üye yanlışlıkla silinmiştir msn ekleyin ve görüşelim MSN: admin@hepsifan.biz   By aNToNi

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Korkunç oLaylar  (Okunma Sayısı 113 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üye Bilgileri küboş
Ziyaretçi

Durumum:

Uyarı Puanı:
%0
« : 03 Eylül 2008, 14:36:35 »

*Bu olay kütahyanın gediz ilcesinde olmustur.*
Bir gün üniversiteli beş kız cin çağırmaya karar verirler çağırmak için hazırlıklar tamamdır.Seans başlar cin gelir.Neyse ertesi günlerde bu cin onlara musallat olur kızların gitmediği hoca kalmaz bir gün bi hoca tavsiyesiyle cini tekrar cağırrırlar kızlardan birini dolaba saklarlar cin'e kaç kisi oldumuzu bilemezsen pesimizi bırakacaksın derler (dolaptakiyle 5 kişidirler)cin 4 der kızlar sevinirler bilemedin bir arkadasımız dolapta derler cinin yanıtı:Arkadasınızı heba ettiniz pesinizi bırakmaycam der kızlar nasıl yani derler cin ölüler sayılmaz 4 kişisiniz kızlar dolabı actıklarında o kızın kafasız bedeniyle karsılasırlar cin ise hepsine iğrenç oyunlar düzenlemektedir hepside tımarhanede korkunc bir sekilde hayatlarını kaybederler...

*bir gün bir karı-koca saat 12de (gece)karanlık bir ormandan geçiyormuş.radyodaki spiker konuşmaya başlamış;akıl hastenesinden bir deli kaçmıştır.en son orman yoluna doğru koştuğu görülmüştür.dikkatli olunuz. zızzzt birden radyo kapanır.araba durur.kocası kadına arabanın içinde beklemesini kendisinin yardım çağırmaya gideceğini söyler.kadın sabaha kadar eğilip arabanın içinde beklemiş.sabaha kadarda yukarıdan tak tak tak diye sesler gelmiş. sabah kalktığında delinin kocasının kafasını koparıp sabaha kadar arabaya vurmuş.

*Bu olay Bursa'da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n'apsınlar, kızı defnetmişler tabii. Aradan bi'kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve "Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört" diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. "Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii" diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: "Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!" Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, "Nereye bey bu saatte?" demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz. Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış

Sponsor Bağlantı

Merhaba Ziyaretçi
Sizin İçin Varız
Offline 7/24 Aktif

View Profile
Re: Korkunç oLaylar
« Yanıtlama: 04 Aralık 2008, 03:50:21 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler;Grup Hepsi,Hepsi 1,Grup Hepsi Fan Club,Cemre Kemer,Eren Bakici,Gulcin Ergul,Yasemin Yuruk,Hepsi 1,Fan Site,HepsiFAN.BİZ,hepsi bir,Grup Hepsi, Grup Hepsi Resimleri,Hepsi Resimleri,Hepsi,Gurubu,hepsi grubu resimleri,
Konu: Korkunç oLaylar

Her Hakkı Saklıdır®
| l | l l l l l | l l l | | l l | l
HepsiFAN.BİZ

Copyright © 2008
Üye Bilgileri Aksel
Uçmuş Hepsifan

Nüfus Cinsiyet: Bay
Konum Nerden:
Giriş Kayit tarihi 13 Ağustos 2008, 13:47:20
Toplam İleti Mesaj Sayısı: 2572
Rap Gücü Rep Puanı : 373
İrtibat

Durumum:

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2008, 14:49:03 »

Saol cnm  okudum

Üye Bilgileri yasmin
Yeni Hepsifan
*

Nüfus Cinsiyet:
Konum Nerden:
Giriş Kayit tarihi 28 Ekim 2008, 21:30:55
Toplam İleti Mesaj Sayısı: 4
Rap Gücü Rep Puanı : 0
İrtibat

Durumum:

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2008, 13:50:17 »

ayy resmen kanım dondu..
Üye Bilgileri xoxezgi
Katılımcı Hepsifan

Nüfus Cinsiyet: Bayan
Konum Nerden: BaLıKeSiR...
Giriş Kayit tarihi 08 Kasım 2008, 11:12:42
Toplam İleti Mesaj Sayısı: 130
_GİDEN GİTMİŞTİR GİDEN BENİM İÇİN BİTMİŞTİR BEN Gİ

Rap Gücü Rep Puanı : 7
İrtibat xox_rock_xxl@hotmail.com
E-Posta
Durumum:

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2008, 20:18:07 »

wayx(
Sayfa: [1]
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

| |TiryakiSohbet.com | Iddaaciyim |
|Google Etiketleri |Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|
| HepsiFAN.BİZ KingHOST Sunucularında Barınmaktadır. |
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.116 Saniyede 41 Sorgu ile Oluşturuldu