Üye Bilgileri
Puffy-Gülloshh
« : 11 Eylül 2008, 15:43:31 »
Şu an bankanızın ATM'sinden maaşımı çekemiyorum. - Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü şu an tüm sistemlerimiz off'tadır. (Bir saat kadar sonra) - Ben şu an Of'dayım ve hala paramı çekemiyorum... ------------------------------------------------------------------------------------------- - İyi günler, ben Banu efendim, nasıl yardımcı olabilirim? - İyi günler hanımefendi, bir paket yollamak istiyorum... - Tabii ki efendim, nereye göndermek istiyorsunuz? - Nerelere gönderebilirim ki? - Bütün dünyaya efendim... - Cidden mi? Alaska'ya bile gönderebilir miyim? - Tabii ki efendim... - Oldu o zaman abime bir paket yollicam, kendisi biolojist bilim adamıdır... İşi için kimyasal madde yollamam gerekiyo, Alaska'da buzdan başka bi şey yokmuş... - Efendim, tehlikeli veya yasa dışı bir madde değilse sorun olmaz... - Ne tehlikesi... Odo-nitrat-carbonat, hidrojen ve tuz yollicam tehlikesi yok... Yani karışmazsa yoktur, ama karışıp da reaksiyon yaparsa patlar... - Tamam efendim, abinizin adresini verebilir misiniz? - Hanımefendi abimin adresi yok, yani dediğim gibi kendisi biolojist, Alaska'da suyun altında bir platformda... Size ancak koordinatlarini verebilirim... - Bir dakka beyefendi, bi müdüre sorim aceba nasıl olur!... ------------------------------------------------------------------------------------------ - Güvenliğiniz için bir kaç soru sormam gerekiyor. Doğum yeriniz? - Erzurum... - Doğum tarihiniz? - 23 Ocak 1957 - Annenizin evlenmeden önceki soyadı? - Anami karıştırma lan bu işe! - ??!!!!!