Üye Bilgileri
ayse-nur_17
Ziyaretçi
Durumum:
Uyarı Puanı:
%0
« : 05 Eylül 2008, 11:17:08 »
a* - oğlum çantanı hazırla hadi kp* - boşver anne uğraşamicam sonra yaparım a - sen anca bilgisayarla uğraş zaten... kp - la havle... k: anne omzum ağrıyor a: bütün gün bilgisayar başında durursan ağrır tabi k: anne bacaklarım ağrıyor a: bütün gün bilgisayar başında durursan ağrır tabi k: anne başım ağrıyor a: bütün gün bilgisayar başında durursan ağrır tabi şeklinde devam eden diyalogların baş kahramanıdır a* - oğlum git hadi ege üniversitesinin tenis kursuna yazıl kp* - nerden çıktı anne şimdi uğraşamam hiç masa tenisi yeter işte a - sen otur bilgisayar oyna kp - la havle... d* - esamemiz okunmuyor orada. kp* - o ne be? anne ne demek o? a* - ingilizce biliyosun da neye yarıyor daha türkçe bilmiyosun otur bilgisayar oyna sen daha kp - la havle anne - oğlum yat uyu artık. puppets - tamam anne yatıyorum. 5 dk. sonra anne - oğlum yat uyu artık. puppets - tamam anne yatıyorum. anne - tabii o bilgisayar uykusuzluk yapıyor sen otur daha onun başında puppets - oha - evladim, su derslerini günü gününe çalissan, böyle sinav öncesi gecelemene gerek kalmaz. - üf anne ya! neler diyorsun! yani su söyledigin o kadar saçma ki, anlasilacak gibi degil! - tabii, hayatin windows'dan ibaret olursa böyle mavi ekran verirsin. linux'e geç evladim. - (gerçekten mavi ekran). -anne yemekte ne var? -windows xp sp 3, windows updatee düşmüş -anne çoraplarım nerde -doom 4 çıkacakmış duydun mu -anne ben yatıyorum -iyi geceler ben faceboookdayım - evladim o pantalonun hâli ne öyle? her tarafi yirtik, yamali. - sen anlamazsin anne. onun modasi öyle. - pantalonda da mi windows modasi çikti? * - oğlum ben sana bu çöpü at demedim mi? * kp* - ne ara dedin anne ben hatırlamıyorum. a - işte 5 gün önce sabah çıkmadan söylemiştim kp - oha nasıl hatırliyim onu a - bilgisayarda şunu yap deseydim hatırlardın ama kp - la havle... a* : geçen gün veli toplantısında öğrendim. fizik ve kimyadan bir almışsın. bana bir şey söylemedin. b* : sana diyecektim ama demeyi unuttum anne. a* : sana bilgisayar aldığımdan beri hem unutkan oldun hem de derslerin kötüleşmeye başladı. b* : yok anne derslerim iyi. fizikle kimyayı düzeltirim ben. a* : bana bak, ya o dersler düzelir ya da ben o bilgisayarı camdan aşağı atarım. b* : la havle... kp* - anneee şu gömleği ütüler misin? a* - tabi oğlum sen otur bilgisayar oyna ben ütülerim gömleğini. kp - la havle... a* - geometrin 5* geliyo mu bakim bu dönem? kp* - ne beşi anne 28 ilk sınavım beş gelir mi ordan? a - gelmez tabi. sen otur daha bilgisayar oyna. kp - tamam anne dur şunu bi not alim ben. sözlüğe yazcam. a - al tabi oğlum not al sen... sonra da otur bilgisayar oyna... kp - la havle... ben: ayyh midem ağrıyor anne anne: ağrır tabi sürekli bilgisayar tepesindesin ben: anneee gidicez mi yengemlere anne: bilgisayar tepesinden kalkarsan evet gidicez (sanki monitörde tünüyorum) kp* - naber anne naptın? a* - çok yoruldum ölüyorum ayaklarıma kara sular indi. kp - iyi geç yat o zaman a - ben yatim sen de hemen otur bilgisayar oyna. kp - e yuh artık... a* - oğlum almadın mı mesajımı? kp* - yok anne sessizdeydi telefon duymamışım. a - bilgisayardan duymazsın tabi. kp - bambaşkaymışsın anne... doktor - yuz felci olmussunuz. su su ilacları alın gecer... babaanne - neden olabilir sizce bu? d - sogukta kalmıstır, baska bir iltihap oraya bulasmıstır vs. vs. b - (bana bakarak) bilgisayardan da olabilir dimi? cok bilgisayar oynuyo cunku ben - ? d - yok bilgisayarla alakası yok... çıkışta.. babanne - bak işte duydun mu cok bilgisayar oynuyorsun bunlar oluyo hep.
Merhaba Ziyaretçi
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler; Grup Hepsi,Hepsi 1,Grup Hepsi Fan Club,Cemre Kemer,Eren Bakici,Gulcin Ergul,Yasemin Yuruk,Hepsi 1,Fan Site,HepsiFAN.BİZ,hepsi bir,Grup Hepsi, Grup Hepsi Resimleri,Hepsi Resimleri,Hepsi,Gurubu,hepsi grubu resimleri,
Konu: Her Lafi Bilgisayara Getiren Anne
Her
Hakkı
Saklıdır®
| l | l l l l l |
l l l | | l l | l
HepsiFAN.BİZCopyright
© 2008
Üye Bilgileri
Elano
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2008, 01:22:03 »
aynen sagol dostum
30000 Kadınla Nasıl Birlikte Oldum Not Al Arkadasım Sende Yapabilirsin
Hepinizi Cok Seviorum
Üye Bilgileri
ayse-nur_17
Ziyaretçi
Durumum:
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2008, 10:10:16 »
ö . dqL.. qörevms
Üye Bilgileri
Elano
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2008, 01:28:33 »
vatandaslık ıcın dıosun
Hepinizi Cok Seviorum
Üye Bilgileri
ayse-nur_17
Ziyaretçi
Durumum:
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2008, 14:48:27 »
hee aynen ondan..
Üye Bilgileri
Elano
« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2008, 17:44:52 »
Hepinizi Cok Seviorum
Üye Bilgileri
CuTe PRinCeeS
Ziyaretçi
Durumum:
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #6 : 09 Eylül 2008, 00:00:27 »
işte Bnm ananem xD
Üye Bilgileri
Elano
« Yanıtla #7 : 09 Eylül 2008, 13:54:50 »
Annelerın alayı aynı sanırsam
Hepinizi Cok Seviorum
Üye Bilgileri
ayse-nur_17
Ziyaretçi
Durumum:
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #8 : 09 Eylül 2008, 14:00:06 »
evt..
Üye Bilgileri
Elano
« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2008, 00:50:46 »
nolcak bızım bu anneden cektımız
Hepinizi Cok Seviorum
Üye Bilgileri
ayse-nur_17
Ziyaretçi
Durumum:
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #10 : 10 Eylül 2008, 13:25:23 »
vaLLa sen daha cekmessin ama bnm bi 3-4 senem var.. annem her Lafı blqisayara qetirio aynn böLe.. oFh!!
Üye Bilgileri
Elano
« Yanıtla #11 : 10 Eylül 2008, 16:28:57 »
ben de az kaldı gıdıom buralardan pc alıcam kımse lafı pc getıremıcek
Hepinizi Cok Seviorum
Üye Bilgileri
hepsi_eda
« Yanıtla #12 : 23 Ekim 2008, 20:27:06 »
benim abim böyle
Üye Bilgileri
tugbakilic
« Yanıtla #13 : 03 Kasım 2008, 17:16:40 »
çok güzeldi de çok uzundu iki saat okudum
Üye Bilgileri
SeNosH
« Yanıtla #14 : 09 Kasım 2008, 00:50:58 »
kp* - naber anne naptın? a* - çok yoruldum ölüyorum ayaklarıma kara sular indi. kp - iyi geç yat o zaman a - ben yatim sen de hemen otur bilgisayar oyna. kp - e yuh artık... xDD bendede annem her lafi pc´´me getiriyor yakinda tirlaticam zaten xD sagol
Sєna Cємяє´sini ¢σк sєviyσя
Yükleniyor...