|
 |
« : 19 Mart 2008, 12:43:00 » |
|
KARAKTER Mükemmelliyetçi, biraz unutkan, Dağınık, şımarık ve kaprisli... Asosyal ama şıpsevdi... Günlük tutar.. Lakabı Akrep Erenle birlikte kalıyor.. Mertle ilgili... BİOGRAFİ Gülçin Ergül 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Orta okulu ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.
Yedi yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.
Özel piyano, şan ve hip-hop dersleri aldı.
Reklam jingle'ları seslendirdi.
Atatürk Kültür Merkezi Çocuk korosunda rol aldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba Ziyaretçi
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler;Grup Hepsi,Hepsi 1,Grup Hepsi Fan Club,Cemre Kemer,Eren Bakici,Gulcin Ergul,Yasemin Yuruk,Hepsi 1,Fan Site,HepsiFAN.BİZ,hepsi bir,Grup Hepsi, Grup Hepsi Resimleri,Hepsi Resimleri,Hepsi,Gurubu,hepsi grubu resimleri,
Konu: Gülçin Ergül Biyografi
Her
Hakkı
Saklıdır®
| l | l l l l l |
l l l | | l l | l
HepsiFAN.BİZCopyright
© 2008
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 13 Nisan 2008, 17:52:05 » |
|
grup hepsinin röpörtajlarında hepsi 1 adlı dizilerinde hayatlarını yansıttıklarını söylüolar ben eskiden gülçini seviodum dikkat ettimde filmde gülçin aptal kıs rolünde acaba gerçek hayattadamı öle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2008, 21:03:38 » |
|
sarısınlar aptal olur onu yansıtmak istiyor olabilirler.
|
|
|
|
|
|
lütfen imzalarınızda fazla resim ve yazı olmasın forum çöplüğe dönüyor o şekilde ilginiz için teşekkürler..
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2008, 21:33:49 » |
|
s:)oL canım
|
|
|
|
|
|
 Bu acılar vursada + Bitmez hüzünler acıtsada // Bu acılar vursada + Bitmez hüzünler acıtsada // Sar beni başkasına yasakla + Al beni sevdam kucakla // // Bir daha gelsem şu dünyaya Yine seni severdim bu aşkla //
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2008, 19:59:55 » |
|
bence gerçek hayatında aptal diil hem dizidede sınavlarda en yüksek notu yine gülçin alıyordu doru diilmi
|
|
|
|
|
|
[Hey DJ ReceP in The Hous€ Give me the music]
|
|
|
|
 |