Üye Bilgileri
ben-cemre
« : 19 Mart 2008, 12:41:09 »
KARAKTER Alaycı, sinirli, inatçı, Obsesif, Merhametli, dostlarına ve dostluğa çok düşkün. Yanlızlığı sevmez. Karanlıkta uyur. Yaseminle aynı odada kalıyor... Yasemin loş odada yatabildiği için göz bandı kullanıyor.. Emre alevden ayrıldıktan sonra beraber olacaklar... BİOGRAFİ Cemre Kemer 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi ve orta okulu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor. Beş yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı. Özel piyano ve şan dersleri aldı. Kliplerde oyunculuk yaptı. Reklam jingle'ları seslendirdi.
Merhaba Ziyaretçi
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler; Grup Hepsi,Hepsi 1,Grup Hepsi Fan Club,Cemre Kemer,Eren Bakici,Gulcin Ergul,Yasemin Yuruk,Hepsi 1,Fan Site,HepsiFAN.BİZ,hepsi bir,Grup Hepsi, Grup Hepsi Resimleri,Hepsi Resimleri,Hepsi,Gurubu,hepsi grubu resimleri,
Konu: Cemre Kemer Biyografi
Her
Hakkı
Saklıdır®
| l | l l l l l |
l l l | | l l | l
HepsiFAN.BİZCopyright
© 2008
Üye Bilgileri
cemroskom
Ziyaretçi
Durumum:
Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2008, 22:31:46 »
saol cnm ama hepsini biliodum....
Üye Bilgileri
ben-cemre
« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2008, 15:46:23 »
e herhalde bilcen yanii
Üye Bilgileri
HiLaL
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2008, 21:34:32 »
s:)oL cnaım
Bu acılar vursada + Bitmez hüzünler acıtsada // Bu acılar vursada + Bitmez hüzünler acıtsada // Sar beni başkasına yasakla + Al beni sevdam kucakla // // Bir daha gelsem şu dünyaya Yine seni severdim bu aşkla //
Üye Bilgileri
Hazar
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2008, 19:54:32 »
Teşekkürler .
Arkadaşlar Sitemiz el değiştirmiştir artık aNToNi rumuzlu arkadaşla iletişime geçebilirsiniz..Msn&Email:
admin@hepsifan.biz
Üye Bilgileri
aLosH
« Yanıtla #5 : 20 Haziran 2008, 15:24:31 »
s:)oll
Nihat Kahveci
[/font]
[/size]
Üye Bilgileri
Aksel
« Yanıtla #6 : 19 Ağustos 2008, 23:36:56 »
Teşekkürler