|
|
|
Merhaba Ziyaretçi
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler;Grup Hepsi,Hepsi 1,Grup Hepsi Fan Club,Cemre Kemer,Eren Bakici,Gulcin Ergul,Yasemin Yuruk,Hepsi 1,Fan Site,HepsiFAN.BİZ,hepsi bir,Grup Hepsi, Grup Hepsi Resimleri,Hepsi Resimleri,Hepsi,Gurubu,hepsi grubu resimleri,
Konu: hazaR aBi!!
Her
Hakkı
Saklıdır®
| l | l l l l l |
l l l | | l l | l
HepsiFAN.BİZCopyright
© 2008
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2008, 18:17:32 » |
|
waLLa ne söLijemi biLemiyoRum ama foRum yarışmalarını d:)ıttı Jnm bn hepsini ypTım söLedim hazara bu bu die oda yapTı
|
|
|
|
|
|
BENİ UNUTMAYIN...! [/size]
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2008, 06:43:47 » |
|
kızım dün ben pc ne sorunlar yasadım biliyonmu hard disk bozuk ısındı zaman donuyor ısınmasıda 10-15 dk arası oluyor en fazla 15dk duruyom sana hard disk soğuna kadar 1 saat gerekiyor asgari bide dün bise sormam lazım biri ile konusuyom biri tmm bb sus diyopm yazıyor kim oldugunu bulamadan engellemistim :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2008, 12:58:49 » |
|
ÇoK köTüsün hazaR abi tmm qevezeYim ama enqeLLesen bLe yazıyom bLdiqim için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2008, 13:53:46 » |
|
la kızım önemli işim vardı alanadı trasferi gelcekdi adamla konusuyom sen tmm sunu at tmm sustum okey yazma diyom tmm diye cvp veriyon bende engelledim. sonra bugun ise engellini actım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2008, 10:19:53 » |
|
Hıhh öLe oLsn baRihh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 10 Temmuz 2008, 11:03:29 » |
|
kzıım bak o zaman hd sorun vardı ısıntı zaman donuyordu. sen yazıyon kızım yazma adamla ugrasıyom tmm sustum sunu siteye koy vs sus diyom yene yazıyon. sana cvpvermekden adamla konusamuyordum 15 dk bir donuyordu pc sonra hardi sogunca 1 saat sonra acılıyordu pc ancak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 11 Temmuz 2008, 11:44:50 » |
|
Tmm hazaR aßi neyse Konu kiLit!!
|
|
|
|
|
|
üStümє gєLmє кahpє hayat .. zatєи sahip oLduğum hєЯşєyi aLdıи !! daha иєyi aLacaкsıи ?.. [/b]
|
|
|
|
Yükleniyor...