HepsiFan.Biz - Grup Hepsi - Hepsi 1
22 Kasım 2008, 05:39:39 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: HepsiFan Logosunu Sen Seç
Register or Login
OYLA.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: SensizLikten  (Okunma Sayısı 29 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üye Bilgileri Duyqu[R.A.E]
Süper Moderatör
*

Nüfus Cinsiyet: Bayan
Konum Nerden: anTaLya.. (:
Giriş Kayit tarihi 02 Haziran 2008, 11:01:11
Toplam İleti Mesaj Sayısı: 1876
FENERBHAÇE*M.. <3!

Rap Gücü Rep Puanı : 2077
İrtibat
Durumum:

Uyarı Puanı:
%0
« : 07 Eylül 2008, 23:05:01 »

Kalbimin derinliklerinde seni gördüm. Bende bıraktıklarını… Sana öyle saf hislerimi salıyordum ki kendimi bir düzenbaz gibi değil de sanki anadan daha yeni doğmuş gibi habersiz kötülüklerden ve anne ve babalarının taklidini yapan bir çocukmuşçasına hislere kapılıyordum. Sana geride bıraktıklarından bahsetmek boş ve lezzetsiz. Sanki benim hislerim senin içinde de var. Evet buna inanmak mantıksız ama beni peşinden bataklığa sürüklemeni seyrediyordum. Sana yazıyorum kelimeleri. Kalbimi ne hızla kapladın öyle? Öyle sakin benliğinin ardında nasıl bir canavar kaplı? Sana neyi nasıl anlatacağımı bilmiyorum kalbim artık dayanamıyor çırpınışlarıma. Farkında olmadan yaklaşıyorum yanına ama hangi cesaretle bilmiyorum. Kalbim, o sana emanet korlarını sal üzerime. Ne olursun daha hızlı ol kimse fark etmesin bizi.
Kim olduğunu bilmiyorum ama bu çok önemli değil. Sana söyleyebildiğim kadar seviyor değilim seni. Yoksa bu çok küçük bir ölümsüzlük olur. Sana kaptırdığım kadar kendimi hiçbir şey uğraştırmamıştı kalbimi kendisiyle. Artık sen evet ruhundaki kıpırdanmaları hissedebiliyorum. Sonsuzluğa ilerliyoruz kalbimde rüyamda saklı.
Aslında sen yoksun. Hangi mantık açıklayabilir ki benim şu halimi? Hangi kalıta şekil alır kalbim? Ya da hangi insan senin için böyle yanar? Kim itiraf eder aşkını benimki gibi dağlara taşlara? Sorularım sana olan kızgınlığımdan değil. İnsan nasıl kızsın benim kadar sevince. Aşk böyle bir şey işte.
Şiirler, onlarda geçerdi ölümsüz aşk ama ben inanmazdım. Masal zannederdim de alay ederdim kendimce şairlerle. Şimdi anladım ne demek istediklerini.
Sana tapmadan önceydi o koca boşluk; sen gittin gideli peşimi bırakmıyor. Zor muydu bu kadar bana aşık olmak diye sormuyorum. Ben seni sevmekle sadece kendime bir şeyler ispatlıyorum. Aşk böyle bir şeymiş diye sarılıyorum her derde.
Sen farkında değilsin ama yaşama amacım olarak kalacaksın sonsuza dek. Sen olmadan hiç karşılığım tüm lügatlarda. Sensiz ben bir hiçim demek saçma aslında. Ben içimde sensizliğimi büyütüyorum. Sana ulaşmaktan çok galiba sensiz kalmayı seviyorum. Kendime acı çektirmek için değil. Kalbimin senle dolu olmasını da seviyorum. Seni seviyorum. Sonsuzluklara atıyorum kalbimi. Seni çok sevdiğimden…
Sana aşık olmak bana verilmiş en büyük ödül...

qüzэLiz.. Şiяiиiz..
                                              ßuLuимaz ßi эsэяiz.. 
                                           мэLэk'мiyiz? Pэяi'мiyiz?
                                           ßiLмэмKi Biz иэyiz..?!  (:

Register or Login

Register or Login
Sponsor Bağlantı

Merhaba Ziyaretçi
Sizin İçin Varız
Offline 7/24 Aktif

View Profile
Re: SensizLikten
« Yanıtlama: 22 Kasım 2008, 05:39:39 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler;Grup Hepsi,Hepsi 1,Grup Hepsi Fan Club,Cemre Kemer,Eren Bakici,Gulcin Ergul,Yasemin Yuruk,Hepsi 1,Fan Site,HepsiFAN.BİZ,hepsi bir,Grup Hepsi, Grup Hepsi Resimleri,Hepsi Resimleri,Hepsi,Gurubu,hepsi grubu resimleri,
Konu: SensizLikten

Her Hakkı Saklıdır®
| l | l l l l l | l l l | | l l | l
HepsiFAN.BİZ

Copyright © 2008
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|HazarHizmet |Kayıp Çocuklar Cenneti | MozPortal.Com |
|Google Etiketleri |Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss|
| HepsiFAN.BİZ KingHOST Sunucularında Barınmaktadır. |
|

Pink Butterfly Theme by Nicholas
Pembe Pembe Hepsi Tema Düzenleme HepsiFan
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.103 Saniyede 32 Sorgu ile Oluşturuldu