|
 |
« : 12 Haziran 2008, 10:27:00 » |
|
Yalnızlığın bir kere yerleşmeye görsünkalbine… Üstüne mor hüzünlerini, kızıl acılarını eklersin tam olur… Dahada belirginleşir yalnızlığın… Sonbahar rüzgarının savurduğu rüzgar gibi… Sonbahar rüzgarının savurduğu yapraklar gibi… Savrulursun tenhalara, hem un ufak olmaya hazır…
…KIRILIRSIN…
Yalnızlığından kaçmak için kalabalığın ortasına atarsın kendini… Ama insana kalabalık daha çok haykırır yalnızlığını…
…BOĞULURSUN…
Anlatmak istersin kendini… Anlattıkça inceltmek istersin dertlerini… İnceltmek ve inceldiği yerden koparmak… Ve öylesine bir bahane bulup kaçmak istersin… Kurtulmak istersin kalan dertlerinden…
…KAÇARSIN…
Ve yine bulursun kendini karanlıklarda… Ne var anlamazsın onlarda… Ardından umursamaz bir tavır satın alırsın… Köşedeki satıcıdan… Yüzünede keder ve hüzün örtücü bir maske… Herkesi kandırsanda kendini kandırabilirmisin…
…DURAKLARSIN…
Güneş batmıştır gün bitmiştir… Kırılsanda, boğulsanda, kaçsanda durulmuşsundur artık… Gecenin karanlığına saklanmaktır niyetin… Karanlıktan korksanda… Ama asıl korktuğun içindeki karanlıktır…
…ANLARSIN…
El ayak çekilmiştir, ses seda kalmamıştır… Kendini, her şeyi, kalabalığı yargılama zamanı gelmiştir… Dalarsın benliğindeki karanlığa korkarsın…
…KORKARSIN…
Ve güneş doğmak üzeredir… Ama bitmemiştir kendinle hesaplaşman… Kalabalığa hüküm giydirmen… Yorgun düşmüşsündür fakat… Yine yeniksindir hayata… Bırakırsın düşüncelerini en kuytu köşeye… Nasılsa yarın gece gene güneş batacak… Ve yine kendinle nöbet sana kalacak…
En iyi olmanın bir tadı var ancak sınırı yok Boşa kürek çeken kağıt geminin kaptanlarına çare yok Gemiyi terk eden fare rolüne bürünen kahraman çok Boş ver sen kahramandan kork...
|
|
|
|
|
|
ShekerLi YalanlaRıMız varDı En cHok BirBirimize söyLemeyi seweRdiK RoL YapMayo sewerDiK Hic OyuncagıMız YokTu '' SeN BeNimLe OynaRdıN BeN qözyasLaRımLa ''
Register or Login
|
|
|
|
|
|
Merhaba Ziyaretçi
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler;Grup Hepsi,Hepsi 1,Grup Hepsi Fan Club,Cemre Kemer,Eren Bakici,Gulcin Ergul,Yasemin Yuruk,Hepsi 1,Fan Site,HepsiFAN.BİZ,hepsi bir,Grup Hepsi, Grup Hepsi Resimleri,Hepsi Resimleri,Hepsi,Gurubu,hepsi grubu resimleri,
Konu: qece NöbeTçisi ..
Her
Hakkı
Saklıdır®
| l | l l l l l |
l l l | | l l | l
HepsiFAN.BİZCopyright
© 2008
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2008, 16:21:14 » |
|
s:)oL !
|
|
|
|
|
|
BENİ UNUTMAYIN...! [/size]
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2008, 15:30:28 » |
|
s:)oL
|
|
|
|
|
|
Nihat Kahveci [/font] [/size]
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2008, 19:26:50 » |
|
s:)oll jnm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Eylül 2008, 16:41:22 » |
|
ö. deiL
|
|
|
|
|
|
ShekerLi YalanlaRıMız varDı En cHok BirBirimize söyLemeyi seweRdiK RoL YapMayo sewerDiK Hic OyuncagıMız YokTu '' SeN BeNimLe OynaRdıN BeN qözyasLaRımLa ''
Register or Login
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Eylül 2008, 16:48:01 » |
|
sqL
|
|
|